Profil

Hos DS Rengøring betaler du som kunde ikke ekstra for kvalitet, pålidelighed og service

DS Rengøring er et privatejet firma og er stiftet af Dennis Schulze, som har mange års erfaring fra sin tidligere lederstilling indenfor professionel rengøring og vinduespolering.

DS Rengøring er et seriøst og professionelt firma, som udfører erhvervsrengøring, vinduespolering og special opgaver efter kundens ønsker og behov, hvilket gør at du som kunde kun behøver én leverandør til dine daglige rengørings behov.

Hos DS Rengøring har vi mange kompetente medarbejdere som alle har flere års erfaring indenfor rengøring og som netop formår at leve op til DS Rengørings motto:

”Hos DS Rengøring betaler du som kunde ikke ekstra for kvalitet, pålidelighed og service – dette er for os en selvfølge.”

Samtidig stiller DS Rengøring krav til at alle ansatte har en ren straffeattest, taler dansk og kan skrive dansk, for at opnå et højt service niveau overfor vores kunder.

Vort personale har tavshedspligt for såvidt angår kundens forhold. Nøgler og alarmkoder opbevares og håndteres med den allerstørste omhu.

DS Rengøring vægter den personlig kontakt til kunderne højt og vi ved at ingen firmaer er ens – netop derfor samarbejder vi med jer for at sammensætte den helt rigtige og komplette servicepakke, som dækker jeres behov og selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

DS Rengøring er kendt for, ikke mindst vores punktlighed og kvalitet, men også for den gode personlige kontakt til vores kunder.​

Værdier

​DS Rengøring kan, udover at tilbyde en servicepakke til konkurrencedygtige priser, også tilbyde dig en service, hvor vi hos os lægger stor vægt på kvalitet, effektivitet, stabilitet, ærlighed og hygiejne.

Hos DS Rengøring betaler du som kunde ikke ekstra for kvalitet, pålidelighed og service – dette er for os en selvfølge.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra​

★★★★★

Tina Kleemann

"Fremragende og meget professionelt stykke arbejde.

Jeg er yderst tilfreds og ved nu hvem jeg fremadrettet skal benytte når tag, hus, fliser skal rengøres."

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borum Møllevej 9, 8471 Sabro