​Ejendomsservice Århus

​DS Rengøring er klar til at tage ansvaret for  dine områder og sikre professionel ejendomsservice  i Århus og omegn.

Vi er i forvejen fast samarbejdspartner hos flere lokale ejendomme omkring Århus, Risskov, Viby, Egå, Tilst, Brabrand etc. - og fælles for dem alle er, at er er tilknyttet på de helt rigtige aftaler. 

En stor del af hemmeligheden bag grundig og effektiv service findes nemlig i at kunne levere den helt rette løsning – og det kan vi!

Det hjælper vi med

Hos DS Rengøring får du adgang til dygtig og kvalificeret arbejdskraft. Dine ejendomme kommer under kærlig behandling af vores veluddannede personale, der klarer alt fra traditionel rengøring som trappevask, fejning og oprydning til specialopgaver som graffitirens, vinduespuds- og polering, højderengøring og meget mere.

Vi anvender moderne og effektivt udstyr, der sikrer gode resultater – og vores rengøringsmidler er naturligvis miljøvenlige

Individuelle serviceaftaler giver størst tilfredshed

Den bedste aftale er den, der matcher dine ønsker og dit budget. Derfor lægger vi stor vægt på individuelle aftaler, der rammer dine behov.

Vi arbejder efter nøgleordene kvalitet, effektivitet, stabilitet, ærlighed og hygiejne – altid under fleksible forhold og med kvalitetsstyring af det udførte arbejde.

Så hvorfor ikke lade professionelle stå for at rengøre og vedligeholde ejendommen, og nyde velplejede ude- og indeområder? 

Vi sørger for mødestabilt og grundigt uddannet personale, der sørger for pæne og præsentable forhold.

Ønsker du at høre mere om ejendomsservice i Århus og omegn? Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen, ringe på 30 25 27 54 eller sende en e-mail til ds@dsrengoring.dk.

En ren ejendom bringer smilet frem

Spørger du os, er der en verden til forskel på at komme hjem fra en travl dag til rene og velholdte områder kontra støv, mudder og gamle reklameaviser i opgangen.

Som ejendomsservice i Århus og andre store byer, forstår vi, det er en naturlig del af menneskets psykologi, at vi bliver påvirkede af vores omgivelser. Det gør vi, fordi renlighed og orden skaber ro, mens det modsatte slår skår i glæden, når vi kommer hjem til privaten eller møder ind på kontoret, og ser skidt og snavs.

Om vi vil det eller ej, påvirker vores omgivelser os, så hvorfor ikke lade rene omgivelser reflektere positivt i sindet, frem for at lade irritationen tage taktstokken og gøre dagen grå og kedelig

VI skaber rene ejendomme, som bringer smil på læberne og gør det til en rar oplevelse at vende hjem til sin bolig.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borum Møllevej 9, 8471 Sabro