Professionel ejendomsservice​ i Aarhus

DS Rengøring står klar til at tage ansvaret for dine områder og sikre professionel ejendomsservice i Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Sabro og omegn. Vi er i forvejen fast samarbejdspartner hos flere lokale ejendomme og fælles for dem alle er, at de er tilknyttet på de helt rigtige aftaler. En stor del af hemmeligheden bag grundig og effektiv service findes nemlig i at kunne levere den rette løsning – og det kan vi!

Vi hjælper med alt inden for ejendomsvedligeholdelse

Hos os får du adgang til dygtig og kvalificeret arbejdskraft. Dine ejendomme kommer under kærlig behandling af vores veluddannede personale, der klarer alt fra traditionel rengøring såsom trappevask, fejning og oprydning til specialopgaver såsom graffitirens, vinduespudsning- og polering, højderengøring og meget mere.

Vi anvender moderne og effektivt udstyr, der sikrer gode resultater – og vores rengøringsmidler er naturligvis miljøvenlige.

Individuelle serviceaftaler giver størst tilfredshed

Den bedste aftale er den, der matcher dine ønsker og dit budget. Derfor lægger vi stor vægt på individuelle aftaler, der rammer de behov, du har til ejendomsservice.

Vi arbejder med nøgleordene kvalitet, effektivitet, stabilitet, ærlighed og hygiejne – altid under fleksible forhold og med kvalitetsstyring af det udførte arbejde.​

Så hvorfor ikke lade professionelle står for at rengøre og vedligeholde ejendommen, så du kan nyde velplejede ude- og indeområder?

Vi sørger for mødestabilt og grundigt uddannet personale, der leverer pæne og præsentable løsninger.

En ren ejendom bringer smilet frem

Spørger du os, er der en verden til forskel på at komme hjem fra en travl dag til rene og velholdte områder kontra støv, mudder og gamle reklameaviser i opgangen.

I og med at vi leverer ejendomsservice i Aarhus og omegn forstår vi, at det er en naturlig del af menneskets psykologi at vi bliver påvirkede af vores omgivelser. Det gør vi, fordi renlighed og orden skaber ro, mens det modsatte slår skår i glæden, når vi kommer hjem til privaten eller møder ind på kontoret og ser skidt og snavs.

Om vi vil det eller ej, påvirker vores omgivelser os, så hvorfor ikke lade rene omgivelser reflektere positivt i sindet, frem for at lade irritation tage taktstokken og gøre dagen grå og kedelig? Vi skaber rene ejendomme, som bringer smil på læberne og gør det til en rar oplevelse at vende hjem til sin bolig.​

Ring til os og hør mere om ejendomsservice i Aarhus

Ønsker du at høre mere om ejendomsservice, f.eks. priser og muligheder, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver dig gerne en pris på din opgave.

Kontakt os allerede i dag på telefon 30 25 27 54, e-mail ds@dsrengoring.dk eller via kontaktformularen.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra​

★★★★★

Tina Kleemann

"Fremragende og meget professionelt stykke arbejde.

Jeg er yderst tilfreds og ved nu hvem jeg fremadrettet skal benytte når tag, hus, fliser skal rengøres."

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borum Møllevej 9, 8471 Sabro