​Ejendomsservice Århus

​DS Rengøring er klar til at tage ansvaret for professionel ejendomsservice til dine områder i Århus og omegn.

Vi er i forvejen fast samarbejdspartner hos flere lokale virksomheder, der er tilknyttet på de helt rigtige aftaler. En stor del af hemmeligheden bag grundig og effektiv service findes nemlig i at kunne levere den helt rette serviceløsning – og det kan vi!

Det hjælper vi med

Hos DS Rengøring får du adgang til dygtig og kvalificeret arbejdskraft. Dine ejendomme kommer under kærlig behandling af vores veluddannede personale, der klarer alt fra traditionel rengøring som trappevask, fejning og oprydning til specialopgaver som graffitirens, vinduespuds- og polering, højderengøring og meget mere.

Vi anvender moderne og effektivt udstyr, der sikrer gode resultater – og vores rengøringsmidler er naturligvis miljøvenlige

Individuelle serviceaftaler giver størst tilfredshed

Den bedste aftale er den, der matcher dine ønsker og dit budget. Derfor lægger vi stor vægt på individuelle aftaler, der rammer dine behov.

Vi arbejder efter nøgleordene kvalitet, effektivitet, stabilitet, ærlighed og hygiejne – altid under fleksible forhold og med kvalitetsstyring af det udførte arbejde.

Ønsker du at høre mere om ejendomsservice i Århus og omegn? Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen, ringe på 30 25 27 54 eller sende en e-mail til ds@dsrengoring.dk.

En ren ejendom bringer smilet frem

Spørger du os, er der en verden til forskel på at komme hjem fra en travl dag til rene og velholdte områder kontra støv, mudder og gamle reklameaviser i opgangen.

Det er en naturlig del af menneskets psykologi, at vi bliver påvirkede af vores omgivelser, da renlighed og orden skaber ro, mens det modsatte slår skår i glæden, når vi kommer hjem eller møder ind på kontoret, og ser skidt og snavs.

Om vi vil det eller ej, påvirker vores omgivelser os, så hvorfor ikke lade rene omgivelser reflektere positivt i sindet frem for at lade irritationen tage taktstokken og gøre dagen grå.​

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borum Møllevej 9, 8471 Sabro