Erhvervsrengøring i Aarhus og omegn​

​Lad DS Rengøring stå for din erhvervsrengøring i Aarhus, Sabro, Skanderborg og Silkeborg. Vi sørger for, at din virksomhed altid har rene og indbydende lokaler, når dine ansatte møder ind eller vigtige samarbejdspartnere kommer på besøg.

Som professionelt rengøringsfirma til virksomheder, sørger vi for, at din virksomhed altid har et hygiejnisk arbejdsklima, hvor der ikke findes store mængder støv, fedtede overfalder eller snavs på ruderne.

Vi løser dine unikke behov takket være serviceløsninger inden for alt fra simpel kontorrengøring til et omfattende tilbud inden for en erhvervsrengøring-aftale. Vi tilrettelægger gerne en individuel rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden – og til forskellige områders vekslende behov for rengøring. 

På den måde bliver vi ikke et forstyrrende element, når virksomheden arbejder på sit højeste, men formår stadig at bekæmpe skidt og snavs på en effektiv måde.

Hvorfor er rengøring på arbejdspladsen vigtig?

Når vi hjælper dig med erhvervsrengøring i Aarhus eller omkringliggende byer, tager vi opgaven meget alvorligt. 

Dine ansatte har krav på et rent og sundt arbejdsmiljø, hvor der ikke er risiko for at udvikle støvallergier eller blive ramt af hovedpine pga. manglende hygiejne.

Støv består af mange ”ingredienser”, som bl.a. mikroorganismer, hudskæl, pollen og meget mere. Dertil kan støvet bære på farlige stoffer fra f.eks. flammehæmmere fra elektriske apparater eller kemiske stoffer fra imprægneringen på møbler osv.

Hvad værre er, så bevæger vi os rundt og hvirvler de små støvkorn op igen og igen i løbet af vores arbejdsdag – også selvom vi ikke ser støvet.

Derfor er dårlig luftkvalitet pga. støv en af de hyppigste årsager til indeklimagener. Generne kan vise sig som symptomer i form af alt fra irriterede øjne og slimhinder til svimmelhed og førnævnte hovedpine. (Kilde: Arbejdsmiljø i Danmark)

Som dit erhvervsrengøringsfirma er vi med andre ord din garanti for et sundere arbejdsklima med mindre risiko for at udvikle gener.

Derfor skal du bruge os til erhvervsrengøring

Hos DS Rengøring tager vi både dårlig hygiejne og dårlige førstehåndsindtryk meget alvorligt. Den dårlige hygiejne fordi vi ved, hvor vigtigt et sundt arbejdsmiljø er, og de dårlige førstehåndsindtryk fordi vi kender vigtigheden af, at dine medarbejdere, samarbejdspartnere og andre ser og oplever virksomheden som professionel.

Vi garanterer professionel erhvervsrengøring hvortil vi anvender miljøvenlige rengøringsmidler, der opløser, opsuger og fjerner skidt og snavs – så der er rent og dufter dejligt.

Vi samarbejder naturligvis på baggrund af dine ønsker til erhvervsrengøring. Nogle virksomheder ønsker dagligt besøg for konstant rene forhold, mens andre har behov for rengøring i en lavere frekvens – f.eks. en gang om ugen.

Kontakt os for at bestille rengøring til erhverv i Aarhus og omegn

Uanset dine ønsker, finder vi en aftale, der garanterer løbende rengøring til erhverv i høj kvalitet. Kvaliteten sikres bl.a. i kraft af et stabilt og fast personale, der leverer et professionelt stykke arbejde hver gang.

Hos os får du altid kvalitet, effektivitet, stabilitet, ærlighed og god hygiejne. Vi er punktlige og sørger for, at din virksomhed altid er præsentabel, når vores dygtige og veluddannede ansatte har været forbi.

Ring til os for at få et tilbud på erhvervsrengøring på telefon 30 25 27 54. Du kan også udfylde kontaktformularen eller sende en e-mail til ds@dsrengoring.dk

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra​

★★★★★

Tina Kleemann

"Fremragende og meget professionelt stykke arbejde.

Jeg er yderst tilfreds og ved nu hvem jeg fremadrettet skal benytte når tag, hus, fliser skal rengøres."

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borum Møllevej 9, 8471 Sabro