Erhvervsrengøring Århus

Lad DS Rengøring stå for jeres erhvervsrengøring i Århus. VI sørger for, at jeres virksomhed altid har rene og indbydende lokaler, når jeres ansatte møder ind eller vigtige samarbejdspartnere kommer på besøg.

Som professionelle inden for rengøring til erhvervsvirksomheder, sørger vi for, at jeres virksomhed altid har et hygiejnisk arbejdsklima, hvor der ikke findes store mængder støv, er fedtede overflader eller snavs på ruderne.

Vi løser jeres unikke behov takket være serviceløsninger inden for alt fra simpel til omfattende tilbud inden for erhvervsrengøring.

Vi tilrettelægger altid en individuel rengøringsplan, der tager hensyn til hverdagen i virksomheden og til forskellige områders vekslende behov for erhvervsrengøring. På den måde bliver vi ikke et forstyrrende element, når virksomheden arbejder på det højeste, men formår stadig at bekæmpe skidt og snavs på en drøneffektiv måde.

Hvorfor er rengøring vigtigt for arbejdspladsen?

Dine ansatte har krav på et rent og sundt arbejdsmiljø, hvor der ikke er risiko for at udvikle støvallergier eller blive ramt af hovedpine pga. manglende hygiejne.

Støv består af mange ’ingredienser’, som bl.a. mikroorganismer, hudskæl, pollen m.m. Dertil kan støvet bære på farlige stoffer fra f.eks. flammehæmmere fra elektriske apparater eller kemiske stoffer fra imprægneringen på møbler etc. Hvad værre er, så bevæger vi os rundt og hvirvler de små støvkorn op igen og igen i løbet af vores arbejdsdag – også selvom vi ikke ser støvet.

Derfor er dårlig luftkvalitet på grund af støv en af de hyppigste årsager til indeklimagener. Generne kan vise sig som symptomer i form af alt fra irriterede øjne og slimhinder til svimmelhed og førnævnte hovedpine (Kilde: Arbejdsmiljø i Danmark).

Som jeres erhversvrengøringsfirma i Århus er vi med andre ord jeres garanti for et sundere arbejdsklima med minimal risiko for at udvikle gener.

Derfor skal I bruge DS Rengøring til erhvervsrengøring

Hos DS Rengøring tager vi både dårlig hygiejne og dårlige førstehåndsindtryk meget alvorligt. Den dårlige hygiejne fordi vi ved, hvor vigtigt et sundt arbejdsmiljø er, og de dårlige førstehåndsindtryk fordi, vi ved, det er vigtigt, jeres medarbejder, samarbejdspartnere m.fl. ser og oplever virksomheden som professionel.


Vi garanterer professionel erhvervsrengøring i Århus, hvortil vi anvender miljøvenlige rengøringsmidler, der opløser, opsuger og fjerner skidt og snavs – så der er rent og dufter dejligt.

Vi samarbejder naturligvis på baggrund af jeres ønsker til erhvervsrengøringen. Nogle virksomheder ønsker dagligt besøg for konstant rene forhold, mens andre har behov for rengøring i en lavere frekvens. 

Kontakt os for den perfekte løsning

Uanset jeres unikke ønsker, finder vi en aftale, der garanterer jer løbende rengøring i høj kvalitet. Kvaliteten sikres blandet andet i kraft af et stabilt og fast personale, der leverer et professionelt stykke arbejde hver gang.


Hos os får du altid kvalitet, effektivitet, stabilitet, ærlighed og god hygiejne. Vi er punktlige, og sørger for, din virksomhed altid er præsentabel, når vores dygtige og veluddannede ansatte har været forbi.


Kontakt os venligst ved at udfylde kontaktformularen, ringe på 30 25 27 54 eller sende en e-mail til ds@dsrengoring.dk.

NB! Vi udfører typisk erhvervsrengøring i Århus, men samarbejder også med virksomheder i Risskov, Viby, Egå, Tilst, Brabrand etc.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borum Møllevej 9, 8471 Sabro