Effektiv kontorrengøring giver bedre indeklima​

Kontoret er mulighed ikke kendt som det mest farlige sted i det danske erhvervsliv. Sandheden er dog, at der gemmer sig både støv- og bakteriebomber, der let spreder sig og kan gøre de ansatte syge. 

DS Rengøring sikrer professionel kontorrengøring i Aarhus, Skanderborg, Sabro, Silkeborg og omegn, hvor vi går til angreb på støv og bakterier. Så kan vi nemlig sikre et indbydende, og ikke mindst sundt, arbejdsmiljø – og så endda til gode priser.

Gør kontoret rent, spar på sygedagene og nyd omgivelserne

Et grundigt rengjort kontormiljø minimerer risikoen for bakteriespredning og unødvendige sygedage hos medarbejderne. F.eks. skriver HK om at undgå influenza på arbejdspladsen, at ”Renlighed reducerer smittefare, og hvis du gerne vil undgå en omgang influenza, kan du derfor med fordel orientere dig om, hvornår der bliver gjort rent på dit kontor” (Kilde: HK Fagforening)

Grundig kontorrengøring er derfor essentielt for det sunde indeklima, hvor bakteriespredningen er reduceret og de ansatte ikke får behov for unødvendig sygdom.

Kontorrengøring helt efter dine behov

Det er dine behov, der er i centrum hos os, når det kommer til rengøring af kontor. Derfor sammensætter vi en servicepakke, der matcher alle dine ønsker.

Vi tilbyder almindelig kontorrengøring til både små og store virksomheder. VI kan varetage rengøringsservice, der f.eks. også inkluderer oprydning i kantinen, pudsning af ruder og glasparter samt meget andet.​

Vores rengøringsarbejde tager afsæt i nøgleordene kvalitet, effektivitet, stabilitet, ærlighed og hygiejne – og udføres af toptrænet personale med adgang til effektivt udstyr og miljøvenlige rengøringsprodukter.

Støv skaber et dårligt arbejdsklima

Foruden at komme omkring overflader, sørger vi naturligvis for at få fjernet støv. Vi kender alle støv, men vidste du, at støv er en uhyggelig cocktail af alt fra mikroorganismer til hudskæl, fibre fra tøj, små sandkorn, rester fra hår samt partikler fra røg og os?

Den store sammenblanding i støvet er medvirkende til, at det kan irritere øjne og luftveje eller nedsætte vores velvære ved at fremprovokere støvallergier, hovedpine m.m.

Få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

Vi hjælper dig fri for skidt, snavs, støv og bakterier, når vi udfører grundig kontorrengøring på din arbejdsplads. Glem alt om fnuller på gulvene, og nyd i stedet at møde ind til flotte lokaler, der giver ro til dagens opgaver.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker en konkret pris på kontorrengøring. Du kan ringe til os på telefon 30 25 27 54 eller skrive til e-mail ds@dsrengoring.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra​

★★★★★

Tina Kleemann

"Fremragende og meget professionelt stykke arbejde.

Jeg er yderst tilfreds og ved nu hvem jeg fremadrettet skal benytte når tag, hus, fliser skal rengøres."

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borum Møllevej 9, 8471 Sabro