​Kontorrengøring Aarhus

Kontoret er muligvis ikke kendt som det mest farlige sted i det danske erhvervsliv. Sandheden er dog, at der gemmer sig både støv- og bakteriebomber, der let spreder sig og kan gøre de ansatte syge.

DS Rengøring sikrer professionel kontorrengøring i Aarhus, hvor vi går til angreb på støv og bakterier, for at sikre jer et indbydende og ikke mindst sundt arbejdsmiljø.

Gør kontoret rent, spar på sygedagene og nyd omgivelserne

Et grundigt rengjort kontormiljø minimerer risikoen for bakteriespredning og unødvendige sygedage hos medarbejderne.

F.eks. skriver HK om at undgå influenza på arbejdspladsen, at: ”Renlighed reducerer smittefare, og hvis du gerne vil undgå en omgang influenza, kan du derfor med fordel orientere dig om, hvornår der bliver gjort rent på dit kontor” (Kilde: HK Fagforening).

Grundig kontorrengøring er derfor essentielt for det sunde indeklima, hvor bakteriespredningen er reduceret og de ansatte ikke får behov for unødvendige sygedage

Kontorrengøring til jeres behov

Det er dine behov, der er i centrum hos DS Rengøring. Derfor sammensætter vi en servicepakke, der matcher jeres alle ønsker.

Vi tilbyder almindelig kontorrengøring i Aarhus og omegn til både små og store virksomheder, hvor vi kan varetage rengøringsservice, der f.eks. også inkluderer oprydning i kantinen, pudsning af ruder og glaspartier samt meget mere.

Vores rengøringsarbejde tager afsæt i nøgleordene kvalitet, effektivitet, stabilitet, ærlighed og hygiejne – og udføres at toptrænet personale med adgang til effektivt udstyr og miljøvenlige rengøringsprodukter.

Kontakt os venligst ved at udfylde kontaktformularen, ringe på 30 25 27 54 eller sende en e-mail til ds@dsrengoring.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vidste du: Støv kan skabe et dårligt arbejdsklima

Foruden at komme omkring overflader, sørger vi naturligvis for at få fjernet støv. Vi kender alle støv, men vidste du, at støv er en uhyggelig cocktail af alt fra mikroorganisme til hudskæl, fibre fra tøj, små sandkorn, rester fra hår samt partikler fra røg og os? Den store sammenblanding i støvet er medvirkende til, at det kan irritere øjne og luftveje eller nedsætte vores velvære ved at fremprovokere støvallergier, hovedpine m.m.

Vi tilbyder naturligvis at dække jeres ønsker, men anbefaler at kontormiljøer, der bruges hyppigt, også får hyppig rengøring. Vi udfører kontorrengøring i Aarhus for mange lokale virksomheder, der ønsker kontinuerlig oprydning og rene forhold.

Da alle virksomheder er unikke, er vores løsninger det samme. Derfor kan vi rengøre kontoret på alt fra daglig basis til besøg i en lavere månedlig frekvens. Det vigtigste er, I får en rengøringsløsning, som imødekommer jeres forventninger – og dét leverer vi! Blandt andet ved at sørge for, vores personale er uddannet og de samme personer tager sig af rengøringen, så i oplever en stærk kvalitet uden udsving.

Vi udfører kontorrengøring i Aarhus og omegn

​Vi arbejder primært med virksomheder i Aarhus området og omkringliggende byer som Risskov, Viby, Egå, Tilst, Brabrand, Sabro etc.

DS Rengøring hjælper jer fri for skidt, snavs, støv og bakterier, når vi udfører grundig kontorrengøring på jeres arbejdsplads.

Glem alt om fnuller på gulvene, og nyd i stedet at møde ind til flotte lokaler, der giver ro til dagens opgaver. 

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borum Møllevej 9, 8471 Sabro