Virksomhedsrengøring

Savner du at møde ind til 100 % rengjorte og indbydende lokaler i din virksomhed?

Hos DS Rengøring tilbyder vi professionel virksomhedsrengøring. Vi ved, at en god start på dagen er katalysatoren for en effektiv arbejdsdag, og derfor går vi grundigt til værks, når vi fjerner skidt, snavs og pletter fra arbejdspladsen, så I kan møde ind til et rent og imødekommende miljø.

Vi forstår, at alle virksomheder har forskellige rengøringsbehov – også din. Derfor tilbyder vi individuelt tilrettelagte rengøringspakker, der giver jer de absolut bedste resultater og et sundt arbejdsklima.

Når vi gør rent i din virksomhed, ved vi, at vi er der for at udføre et professionelt stykke arbejde. Det betyder, vi er hurtige, effektive og bekæmper skidt og snavs uden at blive en forstyrrelse for de ansatte. I får ro til at koncentrere jer, mens nullermænd, støvmider, grimme lugte og meget mere bliver øjeblikkeligt afbrudt i deres forplantning og fjernet fra jeres arbejdsmiljø med hård hånd

Vælg DS Rengøring og få den rette servicepakke

Hos DS Rengøring er udstyret i orden og personalet i topform. Vi sørger for, at jeres rengøringsforhold er i trygge hænder.

Du får fornøjelsen af en samarbejdspartner, der lægger vægt på kvalitet, effektivitet, stabilitet, ærlighed og naturligvis god hygiejne – skabt med knofedt og miljøvenlige rengøringsmidler.

Vi arbejder effektivt og konsekvent, og ser os som et sikkert og yderst seriøst valg inden for rengøringsbranchen.

Kontakt os gerne – så fortæller vi med glæde mere om, hvordan vi løser dine opgaver til punkt og prikke.

Fang os på tlf.: 30 25 27 54, send en e-mail til ds@dsrengoring.dk eller udfyld venligst kontaktformularen.

En arbejdsplads skal være ren

Man kan ikke gå på arbejde uden sine lunger. Og dine lunger har krav på ren luft. Desværre kan særligt støv som papirstøv, pollen, hudskæl, mikroorganismer og kemiske partikler svæve igennem luften og give alt fra irriterede øjne og slimhinder til astma eller støvallergi (kilde: HK om indeklima).

Grundig virksomhedsrengøring er med til at sikre god luftkvalitet, så der ikke hvirvler støvbomber og partikelcocktails i luften.

For nogle er fænomenet støv noget, de aldrig bemærker, mens andre har svært ved at opholde og koncentrere sig i miljøer, der ikke er ordentligt rengjorte. Årsagen er, at vi alle reagerer forskelligt på støvet, hvorfor det er en god helgardering at sikre et ordentligt indeklima.

Når du bestiller virksomhedsrengøring hos DS Rengøring i Århus, er grundig og ordentlig rengøring nøgleord. Vi kommer omkring tæpper, reoler, borde, møbler og andet, der samler på støv, ligesom vi naturligvis også sørger for rene toiletforhold, kan klare kantineoprydning, pudse og polere – og alle de andre ting, vi sammen aftaler.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra​

★★★★★

Tina Kleemann

"Fremragende og meget professionelt stykke arbejde.

Jeg er yderst tilfreds og ved nu hvem jeg fremadrettet skal benytte når tag, hus, fliser skal rengøres."

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Borum Møllevej 9, 8471 Sabro